/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Vårt 2000:e uppdrag avklarat

Vårt 2000:e uppdrag avklarat

Idag spränger vi 2000-vallen med ännu ett avklarat uppdrag. Det är Fixaren Max som hos Christina och hennes man i Bandhagen fått fart på en dator som blivit lite ledsen efter en Windows 10-uppgradering. Christina ringde till kundtjänsten som registrerade uppdraget med följande felbeskrivning ” När han startar sin dator så bootar den och går in i Windows men när den väl är inne i Windows så fryser bilden. Detta har skett efter en Windows 10 installation”.

Uppdraget annonserades ut till inte mindre än 66 Fixare som valt Stockholms kommun. Snabbast att ta uppdraget var vår Fixare Max som alltid är snabb att plocka uppdragen i Söderort där han bor. Att vårt 2000:e uppdrag gick av stapeln i Stockholm gjorde att kundtjänsten reagerade snabbt och följde med för att dokumentera.

På knappa timmen var felet funnet och löst. Kompletterande drivrutiner till grafikkortet installerades och Christina var åter med en fungerande Dator. Datorn, en 7 år gammal Laptop har Christina köpt loss från jobbet är förhållandevis kraftfull och absolut värd att satsa på. Rutinärende kommenterar Max storartat – och rena rama klippet att gå från hjälplös till fullt fungerande för bara 300 kronor. Nästan för bra för att vara sant säger Christina.