/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Fixarträff med Gokart

Fixarträff med Gokart

Inte mindre än 55 Fixare deltog på årets fixaträffar i Stockholm och Malmö. Första halvlek var riktad till blivande Fixare som fick ta del av vår vision, hur vi skall arbeta och vikten av att respektera och följa våra regler och policys hos kund. Därefter genomfördes enskilda anställningsintervjuer som avslutades med fotografering och avtalsskrivning.

Därefter anlände de ”riktiga” Fixarna och VD Olof berättade lite om status och nuläge. Frågor och synpunkter haglade medan Daniel och Oskar antecknade för blotta livet. Långt innan punkten framtid avhandlats fylldes listan på med nya möjligheter och ny marknad för tekniksupport i hemmet. Dessutom bollades förslag på hur vi skall förbättra vårt sätt att arbeta och vad som skall in i nästa version av Fixarappen.

Efter drygt 2500 uppdrag finns massor av erfarenhet från verkligheten som diskuterades. Konkret resulterade diskussionerna i att vi beslöt uppdatera bolagets förhållningsdirektiv för Fixarna i dokumentet Fixarpolicy och företagskultur

Stockholm
På O´learys i kista blev det nachos, öl och hamburgare före gokartkörningen. Bra stämning och trångt vid bordet med massor av skön Fixaranda i luften. Sedan ner till källaren och på med hjälmarna. Med facit i hand var burgarna bättre än den miljövänliga el-gokarten i källaren.

Malmö
I Malmö var det annan ton i skällan. Äta före gokart, är ni inte kloka undrade ägaren av Racehouse… Brummet och avgaserna fyllde lokalen under uppvärmning, kvalheat, A och B-final. Svettiga och med kramp i armarna blev vi serverade fläskfilé, bearnaise och potatisgratäng. Efter att vi tömt kylen på medhavd bira tog vi sedan tåget hem med ett leende på läpparna, -Skåne är fantastiskt!

Den 24:e september går höstens sista Fixarträff i Göteborg, väl mött alla Fixare i Västsverige!