/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Teknikakuten blir en del av Hemfixarna

Teknikakuten blir en del av Hemfixarna

Två starka varumärken verksamma i den snabbväxande sektorn för tekniksupport blir nu ännu starkare tillsammans. Vi är naturligtvis jätteglada att få ta hand om Teknikakuten och alla kunder man samlat på sig under sina sju verksamhetsår. Särskilt spännande och lärorikt kommer det bli att hjälpa Teknikakutens alla små och större företagskunder som även de tas över av oss.

Merparten av Teknikakutens kunder är stationerade Mälardalen, Göteborg och Skåne vilket är regioner där vi har massor av kompetenta Fixare. Vi ser fram mot att träffa alla kunderna och hjälpa dem med deras teknikproblem. Varmt välkomna alla nya kunder, -vi skall se till att ni blir lika nöjda som alla våra andra kunder.

Vi tar så klart även över ett par riktigt duktiga tekniker som vi hoppas vill bli Fixare och ingå i vårt Fixargäng som växer för varje dag

Christian som grundat Teknikakuten fokusera nu fullt ut på sina framgångsrika affärer i försäkringsbranschen. Lycka till önskar vi alla på Hemfixarna, -hör av dig om du vill ha tekniksupport!