/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Känd teknikprofil till Hemfixarna

Känd teknikprofil till Hemfixarna

Vi är jätteglada att K-E Nikka hoppar in som skribent och utbildningsledare hos oss. Nikka är trots unga år en legend och kändis i Tekniksverige. Böckerna ”Hur funkar det?” har sålts i över 500.000 exemplar och är därmed en av landets mest sålda böcker. I tio år har Nikka ansvarat för att bygga upp Kjell & Companys kunskapsbank och ansvarat för att utbilda personalen.

Hos oss kommer Nikka regelbundet skriva artiklar för publicering på vår hemsida samt för nyhetsbrev. Tillsammans skall vi verka för att höja kunskapsnivån hos våra kunder men även informera om aktuella problem och hot inom ramen för datasäkerhet.

Även om många av våra Fixare ser anställningen hos oss som ett extrajobb under en begränsad tid vill vi satsa på internutbildning. Både för att höja vår kunskapsnivå men även för att vara en attraktiv arbetsgivare. Tillsammans med Nikka avser vi därför att årligen genomföra ett antal utbildningar inom områden vi ser som intressanta och svåra. Långsiktigt kommer vi att öka kundnöjdheten men även kunna ta allt mer avancerade uppdrag och ingå samarbete med allt mer krävande partners.

Idag driver Nikka det fristående utbildningsföretaget Nikka Systems.

Varmt välkommen till oss Nikka – det skall bli kul och lärorikt att jobba tillsammans med dig!