/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Vi hjälper IKEA öppna Citybutik på Regeringsgatan

Vi hjälper IKEA öppna Citybutik på Regeringsgatan

Världens största möbelföretag IKEA öppnar den 11 februari en sovrumsbutik i Stockholm. Citybutiker finns redan i ett antal storstäder som Moskva, London och New York och så klart köksbutiken vägg i vägg på Regeringsgatan.

Hemfixarna var på plats helgen innan för att hjälpa till med möbelmontering. Ett stort antal garderober och sängar skulle monteras i lokalerna. På plats fanns fyra morgonpigga Fixare, Daniel, Fredrik, Thomas och Phil som arbetsleddes av IKEAS projektledare Martin. Uppdraget var så klart att montera men även tillsammans med inredarna, som kom senare undre dagen, placera ut möblerna för bästa exponering och funktion.

Ur högtalarna strömmade skön musik och lokalen var väl upplyst, snacka om kul smörjobb för Fixarna. Som alltid vid möbelmontering är hanteringen av emballaget viktig och högen med kartong växte under dagen. Kvalitén är alltid viktig och i detta fall extremt viktig då möblerna skall stå pall för kundernas klämmande och kännande. Även att inredningen i garderoberna blev exakt som det var ritat, allt för att visa de otal av kombinationer som finns.

Jättekul att få vara med och hjälpa igång detta spännande koncept. Förhoppningsvis är satsningen så lyckad att det inom kort finns centrala mini-IKEA lite varstans i landet.  Stort lycka till IKEA -friskt vågat hälften vunnet!

Fixare monterar möbler