/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Installationshjälp från Hemfixarna

Installationshjälp från Hemfixarna

Dagens teknik är fantastisk på många sätt och vis. Åtminstone när den fungerar som den ska. Om du upplever att tekniken är krånglig och därav behöver hjälp med installationen, kan du med fördel vända dig till oss på Hemfixarna. Vi erbjuder installationshjälp med 100% nöjd kundgaranti över hela Sverige! 

Vi hjälper dig med litet som stort 

För oss på Hemfixarna är inget uppdrag för litet eller för stort. Vi är medvetna om att dagens teknik kan vara svår att förstå sig på och installera. Oavsett om det gäller att koppla in en trådlös router eller skrivare. Våra kompetenta fixare hjälper dig därför med allt som rör nätverk och routers, datorer och skrivare, ljud, bild och streaming samt smartphones och surfplattor.

Till de allra vanligaste uppdragen hör bland annat: 

  • Installation av router
  • Installation av skrivare
  • Installation av dator
  • Installation av TV
  • Installation av mobil
  • Installation av robotgräsklippare

Att ta hjälp av Hemfixarna är enkelt

På Hemfixarna vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt att få sin elektronik installerad. Vi erbjuder därför snabb installationshjälp på alla typer av enheter. Vanligtvis är din nya pryl installerad inom 24 timmar.

Det enda du behöver göra är att fylla i vårt kontaktformulär som finns längst ner på sidan eller ringa oss direkt på 08 – 1220 88 00. Du beskriver då vad det är som behöver installeras varpå uppgifterna skickas ut till våra Fixare i ditt närområde.

Den närmaste Fixaren kontaktar sedan dig för att boka en exakt tid för besöket. Fixaren kommer sedan hem till dig och genomför installation med 100% nöjd kundgaranti. Svårare än så är det inte!

Boka Hemfixare

Utbildade och kompetenta Fixare

Sammantaget har våra Fixare genomfört över 8000 lyckade uppdrag. Genom Trustpilot har våra kunder dessutom gett oss det fantastiska betyget 9.1 av 10. Ett kvitto på att våra utbildade och kompetenta Fixare är behövliga i vårt tekniska samhälle.

För att kunna ge en utomordentlig service till våra kunder genomgår våra Fixare alltid en gedigen introduktionsutbildning. Vi har dessutom utbildat dem i Smarta Hem och de som utför antenn- och parabolservice är även CANT-certifierade

Se till att nyttja RUT-avdraget

Från och med augusti 2016 är det möjligt att nyttja RUT-avdraget för IT-tjänster i hemmet. Något som innebär att du får göra ett avdrag på 50% av beloppet när du väljer att ta installationshjälp av oss.

Läs mer om RUT-avdraget för IT-tjänster i hemmet.

Vad väntar du på? Fyll enkelt i kontaktformuläret nedan eller ring oss direkt på 08 – 1220 88 00 för att få proffsig installationshjälp av oss på Hemfixarna. Hos oss är du i trygga händer!