/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Hemfixarna växer!

Hemfixarna växer!

 

Inom alla affärsområden har vi stark tillväxt just nu. Efterfrågan på montering, installation och support i hemmet ökar och vi är men på tåget. Kvalitén och kundupplevelsen skall vara premium från första kontakten till hembesöket. Nyckeln är många gånger våra uppskattade och testade Fixare men även teamet på kontoret spelar en viktig roll.

Vi hälsar Anthony och Joel varmt välkomna till kundtjänsten på Industrigatan. Tillsammans skall vi ge kunderna ett fantastiskt första intryck av Hemfixarna med rekordsnabba svarstider och omedelbar återkoppling.

Ni kommer vara med oss och skriva historia och lära er massor om allt mellan komplicerade datorkrascher till skumma avkrokar i Dalsland. Det skall bli jättekul att jobba med er. Hos oss kommer ni får uppleva det sköna tempot i det getingbo vår kundtjänst är. Dessutom skall vi ha kul tillsammans vilket är minst lika viktigt!

Än en gång – välkomna till Hemfixarna!