/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Inet och Hemfixarna

Inet och Hemfixarna

Hemfixarna har ingått ett partnerskap med Inet som säljer datorer och datortillbehör, nätverk, skrivare och allt annat som har med IT att göra. Inets kunder är vana vid hög servicenivå och förstklassig support. Under ett par år har egen personal från Inet hjälpt kunderna på plats i hemmet med allehanda felsökning och installation av nya produkter. Det är därför extra kul att vi nu tar över denna uppskattade service. Vi skall nu se till att alla Inets kunder får en riktig premiumupplevelse av Inet.

Oavsett om kunderna köper på någon av butikerna eller via webben kommer Hemfixarna erbjudas för de som vill ha hjälpen hemma. På plats hos hemma hos kunderna kan vi ta ett helhetsgrepp om tekniken och se till att allt i verkligheten funderar tillsammans i den ofta ganska avancerade IT-miljö som hemmet nu börjar bli.

Skrivare och nätverkets WiFi skall alltid finnas tillgängligt från alla enheter. Molnlagringar och synkningar skall alltid fungera perfekt, även här på alla enheter. Utmaningarna är stora, lika så behovet. Hemfixarna ser verkligen fram mot att hjälpa kunderna med tekniken i hemmet så att den vanliga teknikångesten försvinner.