/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / 15.000 uppdrag utförda

15.000 uppdrag utförda

Hemfixarnas kraftiga tillväxt fortsätter och till skillnad från föregående sommar där juli var lugnare satte vi i år omsättningsrekord. Antalet utförda uppdrag i Juli ökade med hela 458% jämfört med föregående år. Det är extremt fantastiskt kul att vara Hemfixarna just nu!

Särskilt kul är det att vi trots sommaren med många Fixare på semester levererade lika snabbt som vanligt med endast få undantag. Stort tack alla lojala Fixare för at ni är så idoga och lojala och hjälper våra kunder även när badstranden lockar.

I mitten av augusti skedde det så, nästa milstolpe passerades när vi utförde vårt 15.000 uppdrag i Örebro. Fixaren Tomislav hjälpte Lars-Erik med att montera och installera två TV-apparater. Uppdraget fick 5 av 5 och vi hoppas att de nya apparaterna sprider mycket glädje och fungerar perfekt.

Vi är väl positionerade för fortsatt tillväxt och ser fram mot höstens ökade volymer. Oavsett om det handlar om tekniksupport, enklare hantverkstjänster eller möbelmontering har vi den teckning av kompetenta Fixare som krävs i vårt hela avlånga land. Tillsammans med våra fenomenala Fixare är vi med och bygger det nya tjänstesverige för privatpersoner.