/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Hemfixarna fortsätter växa!

Hemfixarna fortsätter växa!

Välkomna Louise, Denise och Tuva! Jättekul att ni kommer till oss i denna galna tid då vi slår rekord på rekord vad gäller antal Fixare och uppdrag. Hos oss kommer ni utveckla och utvecklas när vi nu intar landet med våra populära tjänster.
Inte bara öset här är fantastiskt och energigivande utan även att möta upp till alla våra kunders höga förväntningar, leverera våra genuina Fixare och få ynnesten att ta emot all positiv feedback. Oavsett om kunderna hittar oss via någon partner eller får tips av en tidigare kund är varje kundmöte lika viktigt för upplevelsen av oss. Genom att alltid stå på tå för kunden kommer ni skolas in i kundservice långt över standard.

Hemfixarna fortsätter att växa med tvåsiffriga tillväxttal på månadsbasis. Inte bara antalet uppdrag ökar utan även antalet Fixare och vi strävar efter att hitta harmonin mellan uppdrag och Fixare. Rekryteringen är en av våra största fokusområden. Med vår unika modell hittar vi och testar vi av närmare 500 nya Fixare varje månad varav 50-100 går igenom och blir anställda. Just nu är det Teknik Fixare vi rekryterar för att kunna leverera alla uppdrag inom datorer, skrivare och WiFi. Snart styr vi om mot möbler och Handyman på nationell bas. I horisonten förestår en nationell utrullning med IKEA samt allmänt ökat tryck på hantverkshjälp och möbelmontering. Färden mot att bli ett nationellt varumärke inom tjänster i hemmet har precis börjat. Tillsammans med teamet här på kontoret och våra fenomenala Fixare kommer vi närmare varje månad. Inget kan stoppa oss nu!