/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / 22.000 levererade uppdrag

22.000 levererade uppdrag

Ja helt galet. Sedan starten november 2016 har vi bokat, knackat på och genomfört otroliga 22.000 uppdrag från Ystad till Haparanda. Flertalet av våra kunder hittar till oss via någon av våra framgångsrika partners som NetOnNet, Mediamarkt, ComHem och Ownit för vilka vi är den förlängda armen i hemmet. Allt flerbolag inser fördelarna med att möta kunden i hemmet där deras produkter och tjänster skall användas. Vi är länken mellan våra partners och deras slutkunder. Tillsammans ökar vi bekvämligheten och kundnöjdheten samt bidrar till långsiktiga relationer mellan partners och slutkunden

Allt fler köper sig tid och bort från problem som man tidigare löste själv vilket är del av en tydlig samhällstrend. Antalet uppdrag ökar explosionsartat vilket ökar trycket i vår plattform. Faktum är att den ökade volymen kortar ner leveranstiden ytterligare då Fixare bokar flera uppdrag i samma område i ett svep. På kontoret jobbar vi febrilt med att kvalitetssäkra samt bevaka orderflödet som vi följer i realtid i vårt eget affärssystem Felix.

Tekniksupporten, som är fortfarande grunden i bolaget består ofta av korta snabba uppdrag runt en timme. Hantverkshjälpen är lite längre och starkt varierande. Här handlar det om allt mellan montering av nya produkter till borrhjälp och uppfästning i väggar och tak. Möbelmonteringarna ör våra längsta uppdrag vars kunder oftast har många möbler som skall monteras. Vissa av möbelmonteringarna varar i över 10 timmar och delas ibland upp på två dagar.

Nyckeln till vår framgång ligger i att hitta och validera alla våra proffsiga Fixare. Med vår automatiserade rekryteringsmodell rekryterar vi dagligen nya Fixare som hjälps ut på sitt första uppdrag av Jennifer och Co. Under hösten genomfördes drygt 500 anställningsintervjuer varav flertalet resulterade i anställning. Totalt har vi nu 1200 certifierade tekniksupport, handymans och möbelmontörer i plattformen. I slutet på 2020 kommer vi sannolikt ha över 2500 anställda Fixare i plattformen.