/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Montering av IKEA möbler

Montering av IKEA möbler

IKEA är en del av den Svenska folksjälen och säg den som inte skruvat ihop en Billy bokhylla eller sjunkit ned i en Poäng fåtölj någon gång – därför är vi omåttligt stolta över vårt samarbete med världens största möbelföretag! Visste du till exempel att det säljs en Billy bokhylla var 10:e sekund någonstans i världen eller att Poäng fåtöljen nyligen rundade 20 år? Men allra populärast är bärkassen Frakta, över 2 miljoner bärkassar såldes förra året. 

Alla IKEA produkter är förstås utformade så du kan montera själv. Men du behöver inte om du inte vill! I vår nya IKEA-bokning väljer du precis de IKEA produkter du vill ha monterade och får ett fast pris direkt inkl. resa. Vi ser även till att möbeln förankras i vägg där så behövs och forslar bort emballaget. Enklare kan det knappast bli!

Boka här

Så här enkelt är det:

  1. Du väljer dom möbler du vill ha monterade och får ett fast pris presenterat i din varukorg.
  2. En Montör kontaktar dig för bokning av exakt tid för hembesöket, även kvällar och helger
  3. Montören anländer och utför uppdraget med 100% nöjd kund garanti. Betalning sker via faktura utan avgift och med 15 dagars kredittid

Ta hjälp av oss på Hemfixarna

Våra Fixare finns i hela Sverige och vanligtvis är vi på plats hos dig inom 24 timmar – vardag som helg!