/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Nytt självräknande möbelformulär tillsammans med IKEA

Nytt självräknande möbelformulär tillsammans med IKEA

Efter månader av design och kodande blev vårt nya formulär äntligen klart och lanserat. Från IKEAs hemsida länkar vi nu till ett pedagogiskt och självräknande formulär med fasta priser på möbelmontering. Priset på monteringen beräknas på typ av möbel och eventuellt tillkommande tillval som belysning, vägghängning eller antal lådor.

Formuläret finns i två versioner, en publik med länkning från ikea.com och en intern för personalen i varuhusen. Lanseringen innebär att vi slopar alla pappersprislistor och digitaliserar hela orderhanteringen. Både för IKEA-personal och kunder är det nu enklare och tydligare att när man beställer montering på sina eller kundens möbler.

Marknaden för tjänster i hemmet växer så det knakar och vi med den. Allt fler svenskar väljer att köpa sig tid till annat. allt fler inser att tiden då man bytte däck på bilen på garageuppfarten eller skruvade IKEA möbler är ett minne blott. Hemfixarna hjälper dagligen hundratals svenskar till ett friare och bättre liv med sina tjänster och detta är bara början. Målet är fortsatt att bli Hemfixarna med svenska befolkningen och bli en naturlig del av våra partners erbjudande till kunderna.