/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / 40.000 genomförda hembesök!

40.000 genomförda hembesök!

Våra efterfrågade tjänster går som smör i solsken trots en lite kulen sommar. Kanske just för att vädret inte lockar till lata dagar i solstolen lockas många till butiker och varuhus för att shoppa loss. Med spenderbyxorna på möts man av ett prisvärt erbjudande om montering av sin nyköpta soffa eller installation av den nya skrivaren. För det skall vara kul och lustfyllt att handla, inte med ångest över det slitsamma med att få grejorna på plats.

Därför väljer allt fler svenskar att köpa sig bort från problemet genom att anlita en av våra Fixare. Prisvärda tjänster till fasta priser till folket. I veckan sprängde vi ännu en drömgräns med 40.000 levererade uppdrag hos kunder från Ystad till Haparanda. Inga orter är så små eller avlägsna att vi saknar en Fixare i närområdet tillhands.

Självklart är trenden med att köpa tjänster större i storstadsområden men vi märker nu att landsbygden har vaknat. Att köpa sig fri från måsten eller svårigheter är inte längre ett privilegium för storstadsbor då vi har Fixare i hela landet. Hemfixarna bjuder nu alla möjligheten till ett enklare och bekvämare liv i en tid då allt fler har svårt att få livspusslet att gå ihop.

Med vår trimmade process och automatiserade orderflöde är inga uppdrag för små eller olönsamma. Målet är fortsatt att bli Hemfixarna med svenska folket, oavsett om man bor i storstad eller glesbygd. Oavsett om man bor i norr eller söder har vi samma priser och samma kvalité. När hösten kommer är målet att fortsätta framgångsresan med en månatlig tillväxt om 15 %.