/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / IKEA STUVA – så gör du

IKEA STUVA – så gör du

STUVA är IKEAS omåttligt populära förvaringsserie för barnrum som går att kombinera i det oändliga – men vem har sagt att STUVA bara passar i barnens rum? Den här flexibla förvaringen kan ju passa utmärkt i vilket rum som helst och internet svämmar över av inspiration där STUVA använts i hallen eller på hemmakontoret. Bara fantasin sätter gränser!

Här kan du få hjälp!Boka en Fixare »

Så här bygger du STUVA steg för steg

  1. Börja med att välja stommar. Stommarna finns i olika höjder, bredder och djup. Kombinera gärna olika höjder, t.ex. en garderob tillsammans med lägre lådor – det ger ett luftigt intryck och dessutom kan du skapa en sittplats ovanpå lådorna.
  2. Välj sedan inredning till dina stommar. Hyllplan, trådbackar, klädstänger och utdragbara lådor gör att du kan förvara det mesta på ett bra sätt.
  3. Sedan är det dags att välja fronter och dörrar. Här kan du välja mellan olika färger och handtag i serierna FÖLJA eller FRITIDS.
  4. Gör din STUVA komplett med lådor och fack för småförvaring.

Behöver du hjälp?

Du vet väl att våra Fixare monterar IKEA möbler till fast pris? Du väljer enkelt vilka möbler du vill ha monterade och våra Fixare anländer och utför monteringen med 100 % nöjd kund garanti.