/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / 50.000 fantastiska kunder!

50.000 fantastiska kunder!

Ja då har det hänt -vi har levererat 50.000 hembesök i vårt avlånga land. Glädjeyra på kontoret när Hanna dunkade ut den legendariska beställningen. Vilken fantastisk resa detta är nu när dammluckorna står på vid gavel och vi öser för fullt.

Fixarna är våra hjältar och nyckeln till vår framgång. Vilket fantastiskt arbete ni alla utför där ute. Vi alla här på kontoret är så stolta över er insats och evigt tacksamma att ni hänger med i tempot. För tempo är det minst sagt. Allt fler partners upptäcker storheten i att hjälpa sina kunder hemma med oss som sin förlängda arm.

Förtroendet våra partners givit oss är förutom Fixarna vår största tillgång. Att leverera med kärlek och kvalité för att ge varje kund en premiumupplevelse är grunden i våra långsiktiga relationer med både kunder och partners. I tider då vi växer kraftigt måste kvalitén hänga med -och det gör den! Vi har nu nästan 3.500 kundrecensioner i Trustpiloten och snittet är fantastiska 4,6/5,0!

Tekniksupport är fortfarande dragloket i uppdragsflödet men vi märker även att hantverksjobben ökar. Möbelmonteringen för IKEA är bara i sin linda med 7-800 monteringar i månaden men efter nyår kommer RUT-avdrag på möbelmontering och då förutspår vi en fullkomlig explosion av monteringar. För att möta den ökade efterfrågan är vi nu 2,5 heltidare som screenar, intervjuar och anställer nya Fixare för fulla muggar. När nu hösten sänker sig är vår framtid ljusare än någonsin.

Tack alla kunder och alla partners för förtroendet och ett fyrfaldigt leve för alla flinka Fixare!