/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Gör inte slut – använd RUT ?

Gör inte slut – använd RUT ?

Funderar du på vad som är den perfekta presenten på alla hjärtans dag till någon du tycker om? Blommor och choklad i all ära men vad sägs om att låta en Fixare beta av något på att-göra-listan istället? Har din partner tjatat om den där hyllan eller spegeln som behöver sättas upp eller önskar sig hon eller han en tavelvägg, ett välorganiserat hemmakontor eller varför inte ett snabbare WiFi? Ta en hem en Fixare och ni får tid över till varandra istället. Nedan listar vi fem tips på hemmafix som sätter guldkant på relationen.

För att få RUT-avdrag behöver du helt eller delvis bo i bostaden där arbetet utförs. Makar och sambos kan fördela avdraget mellan sig. Du har också rätt att göra RUT-avdrag för arbete i förälders bostad. 

  1. Pigga upp WiFi’t

Långsam uppkoppling gör ingen glad! Som tur är vet våra Fixare precis hur man piggar upp ett trött WiFi. När vi är klara har du en optimalt fungerande uppkoppling och eventuella rekommendationer för hur du tar din hastighet till nästa nivå. Sen är det bara att ladda ner den där romantiska filmen eller sätta igång favorit musiken.

  1. Installera en fotoskrivare

Att drömma er tillbaka till härliga stunder ni upplevt ihop är stärkande för relationen. Bläddra på mobilen i alla ära men visst är det något särskilt med riktiga fotografier? Idag går det att få riktigt bra kvalitet med en fotoskrivare hemma. För att kunna skriva ut på fotopapper ska ni välja en bläckstråleskrivare. Låt oss installera er nya skrivare och allt ni behöver göra är att drömma er tillbaka tillsammans, och varför inte börja planera för nya äventyr?

  1. Skapa ordning

Har ni ett sånt där rum hemma som ni gärna stänger dörren till? Mer ordning i hemmet kan både minska stress och förbättra relationer. Ta hem en Fixare som hjälper er borra upp hyllor och krokar så har ni snart ett konfliktområde mindre.

  1. Uppdatera hemmet med smart belysning

Ljuset påverkar både vårt humör och våra känslor. Genom att utrusta hemmet med smart belysning kan du få den perfekta ljussättningen för varje tillfälle. Växla till varmt, nedtonat ljus och du har den perfekta belysningen för en romantisk middag. Våra Fixare hjälper gärna till med installation av smart belysning.

  1. Möbelmontering

Att montera möbler ihop är inte alltid konfliktfritt. Att ta hjälp med möbelmonteringen är nu billigare än någonsin med 50 % RUT-avdrag. Ägna er åt varandra istället och låt oss läsa den krångliga monteringsanvisningen.

Ta hem en Fixare idag!