/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Vårens katalog från Mio möbler är här ?️

Vårens katalog från Mio möbler är här ?️

Är du medlem i Mio möblers kundklubb har du kanske fått en katalog fylld av inspiration i brevlådan? Om inte kan du hämta den i närmaste Mio-butik eller bläddra i den online här 

Vårens trender för hemmet kan sammanfattas med att vi går en ljus framtid till mötes. Ljusa kulörer, naturmaterial och uppiggande pasteller som gärna bryts av med svarta inslag. Katalogen innehåller över 900 nyheter, nedan har vi valt ut några som vi tycker är värda att kika på en extra gång.

Och du har väl inte glömt att enkla hantverkstjänster är billigare än någonsin? Med 50 % RUT-avdrag på möbelmontering och upphängning av tavlor, hyllor och speglar finns det ingen anledning att slita sitt hår över krångliga monteringsanvisningar och vilken plugg som passar i vilken vägg – ta hem en Fixare som uppgraderar hemmet inför våren så får du tid över till annat!

Här kan du få hjälp!Boka en Fixare »

1. TV-bänken Infinity

TV-bänken Infinity finns i flera utföranden, men vill du vara extra trendig går du förstås för svart. Bänken kan ställas på golv men vi tycker att den gör sig ännu bättre på vägg, då kommer du lätt åt att städa under och får en luftigare känsla i rummet. Häng upp flera bänkar i olika storlekar för ännu mer förvaring i vardagsrummet och för att det är snyggt förstås!


Bild från mio.se

2. Taklampan Layer

Naturmaterial är hett i vår och en ny lampa är ett enkelt sätt att pigga upp en hel inredning.

Bild från mio.se

3. Tavlor och väggdekorationer

Tavelväggar, speglar och andra väggdekorationer är ett billigt och enkelt sätt att sätta personlig prägel på ett hem. För bästa effekt – kombinera olika storlekar och motiv. Hos Mio möbler finns snygga posters, ramar, speglar i olika storlekar och andra väggdekorationer.


Bild från mio.se

4. Gardiner

I vår plockar vi in pastellfärgerna i hemmet, och visst kan du byta ut soffan mot en i pudrig pastell men enklare och mer hållbart är att plocka in den här trenden via textilerna. Krydda den beiga soffan med kuddfodral i härliga uppiggande färger eller varför inte byta ut gardinerna?

Bild från mio.se

5. Familjeängen Nora

Okej, det här är inte en nyhet men en gammal goding i Mio möblers sortiment som vi tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet. Nu håller vi alla tummar för att vi snart ska kunna träffa tjocka släkten och vännerna som vanligt igen och då är den här serien perfekt. Maximera antalet sängplatser på en begränsad yta och glöm inte att komplettera med sänglådor för extra förvaring. Vill du ha fler tips om hur du gör hemmet redo för gäster kan du läsa mer här

Bild från mio.se