/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Hemfixarna fördjupar samarbetet med Mediamarkt

Hemfixarna fördjupar samarbetet med Mediamarkt

Efter att vi validerats och testats under hösten 2020 tog Media Markt idag det glädjande beslutet att intensifiera samarbetet med oss. Totalt utfördes 500 installations och support besök hos kunderna. Beslutet togs på sakliga grunder efter att vi bevisat vår höga kvalité, extremt trimmade kundresa och de mervärden vår kundtjänst skapar i samarbetet med Media Markts personal.

Vi kommer nu finnas inte bara på webben utan även i samtliga 28 varuhus med våra kvalitetssäkrade tjänster. Bokningar av hembesök kommer ske dels på Media Markts hemsida men även via telefon samt SMS-bokning då vår kundtjänst hjälper kunden med bokningen. Vi släpper nu loss våra 1550 hungriga Fixare fullt ut hos ännu en stor nationell partner. Vi är mist sagt taggade!

Ett antal tjänster med fast pris kommer nu adderas i varuhus och på webben. Under samarbetet kommer massor av nya tjänster växa fram utifrån kundernas behov men i startläget är det dessa:

  • Routerinstallation
  • Skrivarinstallation
  • Datorinstallation
  • Installation TV
  • Installation Väggfäste
  • Installation TV + väggfäste
  • Installation av Soundbar
  • Installation Set Top Box
  • 1 timme Techsupport

Framför oss har vi en extremt spännande tid tillsammans där allt fler privatpersoner köper tjänster i hemmet. Därtill ökar komplexiteten i hemmet med allt mer uppkopplade enheter, smarta hem och annat som behöver konfigureras för bästa möjliga upplevelse. Vi kommer nu gå all in för att vara kittet i Media Markts kundrelationer för att tillsammans skapa långa genuina kundrelationer.