/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Nya tjänster inom Bygg, VVS och El.

Nya tjänster inom Bygg, VVS och El.

Efter nästan ett år av utredningar och förberedelser sjösätter vi nu ett helt nytt affärsområde. Efterfrågan på tekniksupport ökar förvisso men det är inom hantverkstjänster vi ser mest potential just nu. Vi har ju redan Hantverkshjälp som vi utför med våra anställda Handyman+ Fixare, men detta är något helt annat. I vårt nya affärsområde, som vi kallar Tyngre hantverkstjänster i brist på annat, låter vi underentreprenörer sköta jobbet.

Vi och våra kunder älskar fasta priser. Alla vill veta vad det kostar att få saken installerad eller monterad, så är det bara! Att införa fasta priser i den ibland ganska kritiserade hantverksbranschen skall bli ett sant nöje. Kunden skall alltid veta vad det kostar och entreprenören skall veta vad jobbet ger. Med fasta priser skall våra entreprenörer tänka snabbhet och ärlighet, snarare än att slarva tid på onödiga moment. Vi samlar kontinuerligt in fakta om tidsåtgången och kalibrerar därefter kundens pris. Ännu viktigare är det att betala utförarna så väl att vi får kvalité utan stress och slarv. Vi skall se till att kunden får maximalt för pengarna och Entreprenören maximalt betalt för sin tid.

Våra Tyngre hantverkstjänster kommer alltid utföras av certifierade företag med certifierad personal. Här handlar det om tex. Säkert vatten eller El-behörighet. Detta med certifieringar är nytt för oss och vi har därför byggt en hel modul i vårt affärssystem för att hantera underentreprenörer. Vi bygger även in systemstöd för att kunna lägga till material och installation i de fall moment tillkommer som inte ingår i det fasta priset.

Lanseringen av våra Tyngre hantverkstjänster kommer ske i mitten av april tillsammans med ett antal partners. Framgångsfaktorn är dock Fixarna, i detta fall Entreprenörerna som skall göra jobben. Vi har nu inlett jakten på Sveriges händigaste, flexiblaste och mest kundvänliga hantverkare. Genom att ta fastprisjobb från oss slipper ni offerera småjobb, prutande kunder och den tråkiga faktura och ROT administrationen. Vi vet att ni finns där ute, välkomna till oss och till ett helt nytt sätt att jobba!

Exempel på våra nya Tyngre hantverkstjänster:

Installation av WC-Stol
Installation Blandare
Installation av Dusch/takdusch
Installation av Duschhörn/duschkabin
Installation av Montering av kommod
Installation av Spegelskåp
Installation av Badkar
Installation av Tvättställ
Installation Yale Doorman
Installation av Ytterdörr
Installation av Innerdörr
Installation av Friskluftventil
Byte av Dimmer, strömbrytare i bef installation
Byte av Vägguttag i bef installation
Installation av Tak/väggarmatur
Installation Radiator el
Installation Handdukstork el
Installation av bastuaggregat
Installation av våtrumsfläkt
Installation köksfläkt