/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Succé för våra nya VVS-tjänster

Succé för våra nya VVS-tjänster

Den 7 april 2022 lanserade IKEA i Kungens Kurva och Barkarby fasta priser på installation av badrumsinredning, handfat, kranar och duschväggar med oss. Det innebär att kunder som handlar kan få en komplett lösning med oss som installatör till ett oslagbart pris. Våra installationstjänster har marknadsmässiga priser men inredningen och kranarna ligger ofta på under halva priset jämfört med andra svenska leverantörer. Under maj kommer resterande varuhus att lansera tjänsten som därmed blir rikstäckande.

Tillsammans med IKEA skapar vi återigen en extremt prisvänlig fullservice lösning för alla som inte vill installera själva. Att installera badrumsinredning innebär att man måste ha koll på våt zoner och tätskikt vilket gör många kunder tveksamma till att göra jobbet själva. Får man borra i kakel och hur gör man det är frågor många ställer sig. För att inte nämna att montera kranar som även enligt gängse försäkringspraxis måste ske an en certifierad VVS-montör. Därför är detta samarbete mellan Hemfixarna och IKEA så viktigt och efterfrågan förväntas bli stor.

Vårt nya affärsområde ”Bygg” är därmed lanserat. Ett stort steg för oss men helt naturligt. Sedan tidigare har vi systemstöd för underentreprenörer vilket snabbat på lanseringen. Jobbet har snarare varit att rekrytera in den grundnivå av Fixare i form av Entreprenörer vi behöver för att kunna lansera. Arbetet har drivits med interna resurser under ledning av Denise. Nu i slutet av april 2022 har vi 100 färdiga entreprenörer med sin personal inne i Felix som vår plattform heter. Förutom VVS finns även snickare och El -entreprenörer.

Från lanseringen den 7 aprill till månadsskiftet hanterade vi 35 st badrumsinstallationer från order till klarrapportering efter slutförd installation. Glädjande konstaterar vi att vi bara fått 5:or i betyg hittills. Det luktar Succé for oss och för våra nya fantastiska Entreprenörer. Tillsammans ritar vi om kartan för enklare VVS jobb i privatpersoners hem. Våra fasta priser till kunden innebär att det är lätt att ta beslutet vid köptillfället. De fasta ersättningarna till hantverkarna till våra Entreprenörer sparar mycket tid med att offerera och köpslå med kunder om dessa småjobb. Hemfixarna gör det enklare för kunden och enklare för Entreprenören. Magiskt som vanligt när Hemfixarna fortsätter sin resa som ledande leverantör av teknik och hantverks tjänster i hemmet i Sverige.