/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Samarbete med Försvarsmakten kring kompetensförsörjning

Samarbete med Försvarsmakten kring kompetensförsörjning

Genom det nya ömsesidiga samarbetet vill Hemfixarna och Försvaret underlätta för sin personal att ha ett deltidsengagemang inom Försvarsmakten, samtidigt som man jobbar som Fixare hos oss. Därutöver vill parterna aktivt arbeta med att skapa en hållbar arbetsmarknad och även bidra till ungdomars insteg på arbetsmarknaden, ökad mångfald på arbetsplatserna och möjlighet till karriärväxling genom hela yrkeslivet. Att samarbeta med andra arbetsgivare och organisationer är viktigt för att Försvarsmakten ska lyckas med sin personalförsörjning.

Försvarsmaktens personal är dessutom känd för att vara välutbildad, bra lagspelare och praktiskt samt tekniskt kunniga. En perfekt förutsättning för att vara en framgångsrik Fixare hos oss med andra ord. Välkomna till oss och våra kunder önskar vi alla Försvarsmaktensanställda!