/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Äntligen Fixarträff igen

Äntligen Fixarträff igen

Onsdagen den 9 november kommer gå till historien som en av de absolut bästa Fixarträffarna. Visst, vi hade en lite på svaj i december 2021 klart påverkad av Corona men sist det var på riktigt var januari 2020. Så kanske inte så konstigt att uppslutningen var rekordhög och att stämningen slog alla tidigare höjdrekord.

Träffen gick av stapeln i nya lokalerna som pyntats och ställts i ordning av Jennifer, Denise och Oskar. Partycoolers och kylskåpet var proppfulla av öl och dricka. Vi dukade även upp en imponerande Pizza buffé levererad av lokala Pizzabagaren runt hörnet. Ett vinnande koncept för en lyckad Fixarträff med andra ord.

Drygt 50 Fixare minglade med oss alla och i högtalarna strömmade skön musik. Bara så fantastiskt att äntligen kunna träffas som vanligt igen och prata om allt i allmänhet men vårt fantastiska Fixeri i synnerhet.  Tiden bara sprang iväg och strax efter 21 var vio tvungna att dra i nödbromsen med tanke på morgondagens som vanligt proppfulla agenda.