/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Bygg går som tåget!

Bygg går som tåget!

Av allt som hände 2022 var lanseringen av vårt nya affärsområde Bygg det i särklass största. Efter ett år av förberedelser med entreprenadjuridik, nya allmänna villkor, nya funktioner i affärssystemet Felix samt rekrytering av entreprenörer var vi mogna att lansera. Lanseringen skedde lite försiktigt den 7 april lokalt i Stockholm med IKEA och fullt ut i juni. I juni lanserad vi även tjänsterna hos Byggmax.

Läs mer om våra tjänster tjänster inom Bygg

Våra kunder älskar våra tydliga fasta priser och tydliga specifikation om vad som ingår i tjänsten samt vad man som kund måste tänka på. När vi nu levererat 881 monteringar och installationer gläds vi åt att även dessa tjänster får toppbetyg av kunderna. Vår interna rejting landar på 4,6 av 5 och den publika i Trustpilot på 4,7 av 5. Att vi i detta nya affärsområde har lika nöjda kunder som i övriga är ett bevis för att vi lyckats hitta de rätta entreprenörerna i en bransch som har ett ganska dåligt rykte.

Oj oj, vilken succé det blev. I hela landet har våra nya Fixare denna gång i form av entreprenörer träffat förväntansfulla kunder och svarat upp till deras förväntan. Nyckeln till denna framgång ligger inte bara i vår tydliga kundresa och tjänsternas tydliga definition utan främst i alla fantastiska entreprenörer vi släppt in. för det är i mötet mellan våra utförare, våra Fixare som magin uppstår. Att vi ställer samma höga krav på våra entreprenörer som på de vanliga Fixarna är för oss en självklarhet. Nyckeln är som vanligt vårt rekryteringsteam med Denise i spetsen som granskat och intervjuat våra nya stjärnor. Välkomna till oss och till alla våra förväntansfulla kunder. Tillsammans skall vi fortsätta växa in Hemfixarna i Svenska folkets medvetande och bli det självklara valet.