/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Vi blev årets hantverksföretag 2023!

Vi blev årets hantverksföretag 2023!

På Dorunners gala ”Årets Hantverkare 2023” som avhölls på Hamburgerbrors tog vi hem segern i den mest prestigefulla klassen av stora företag. Som ”nystartade” inom Byggbranschen blev vi glada över att vara nominerade, men att vi skulle ta hem segern var en nästan ofattbar men superkul överraskning.

Vinnaren korades  genom en beräkning av tillväxt och utfallet av bolagets. Just detta att det bland annat var kunderna som valt oss gör vinsten ännu roligare. Vår modell med vår trimmade digitala kundresa adderad med massor av personlig värme och kontakt leder oss till ännu en framgång. Tack alla fina medarbetare hos oss, alla våra fantastiska hantverkare och alla generösa kunder!

Vårt nya affärsområde Bygg med VVS, Byggservice och El är efter 18 månader nu så starkt och bra att vi tar hem titeln Årets hantverksföretag, vilken fantastisk start! Starkt jobbat för en nykomling att vinna helt enkelt. Men vi gjorde det och detta är ännu ett bevis på att Hemfixarna alltid står för kvalité. Varje dag och på varje uppdrag ger vi kunden det denne förväntar sig till ett fast och tydligt pris. Att både kunden och entreprenören /Fixaren på varje uppdrag vet exakt vad som förväntas är stommen i vår modell och en av våra framgångsfaktorer. Nu skall vi fortsätta skala upp och öka volymerna men utan att öka leveranstiderna eller tappa vår unika Hemfixarkvalité.

För oss är leveransen, kundresan och att entreprenörerna trivs superviktigt. Men minst lika viktigt är att våra ärofulla partners inom bygg, IKEA, Byggmax och K-Rauta känner att vi gör skillnad för kunden och att vi genom detta skapar mer försäljning och lojalare kunder. Särskilt viktigt i dessa utmanande tider då sällanköpsvaror minskar när köpkraften urholkas. Vi skall dock fortsätta kämpa mot lågkonjunkturen, tillsammans är det möjligt!

Hemfixarna med sin personifierade digitala köpresa håller på att bli en standard i Sverige. Lite som Postnord finns vi i hela landet men med den skillnaden att vi jobbar med personliga möten och personlig service. Vi är just nu i dialog med ännu några större spelare inom Byggvaruhandeln och hoppas med dessa affärer få in ännu fler uppdrag i plattformen. Med fler uppdrag ökar intresset hos våra utförare och vi får möjlighet att släppa in ännu fler av de bästa att kalasa på alla våra fina uppdrag i hela landet.