/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Nationell fastpristjänst för Måleri

Nationell fastpristjänst för Måleri

Den 13 december 2023 går vi live med vår nya Måleritjänst. Efter nästan ett år av förberedelser är det så äntligen dags att täcka av vår egenutvecklade beräkningsmotor för måleriarbeten inomhus. Tillsammans med en av Sveriges ledande färgfackhandlare och en av våra befintliga byggvarupartners kommer måleriarbete säljas tillsammans med färg, penslar mm både på hemsidor och i butikerna. Ännu en gång bryter Hemfixarna ny mark genom att digitalisera ännu en köpresa, denna gång inom måleriarbeten. Måleri blir vår fjärde tjänst inom snabbväxande affärsområdet Bygg med Bygg, EL och VVS som lanserades sommaren 2022.

Beräkningsmotorn har vi byggt själva med hjälp av Magnus som har ett liv inom måleri, på slutet som konsult och besiktningsman. Att med de rätta frågorna, eller snarare de rätta definitionerna på frågorna, besvarade av en lekman kunna räkna ut priset på att renovera ett rum är omöjligt sa många. Men vi tillsammans med vår konsult gjorde det. Först i form av en Excell som Antonio på vår webbyrå Afonso Digital sedan byggde in på vår hemsida. Våra partners kommer länka till beräkningsmotorn både på sina hemsidor och i butikerna med hjälp av QR-koder på t.ex. inomhusfärg.

Men som vanligt är det våra Fixare, denna gång i form av Målerier med målare som är den viktigaste komponenten i vår måleritjänst. Vi arbetar därför just nu med att rekrytera in Sveriges duktigaste målare som Fixare till vår nya tjänst måleri. Ansvarig inte bara för rekryteringen utan för hela tjänsten är Ebba som närmast kommer från färgfackhandeln. Som alltid i Hemfixarverkstan är det högt tempo och mycket som skall falla på plats innan vi lanserar måleritjänsten. Ambitionsnivån är som alltid hög och vi skall som vanligt leverera måleriarbeten med högsta kvalité. Måleri är så pass komplicerat att alla priser och antaganden vår beräkningsmotor kommer göra kommer verifieras av teamet på Byggavdelningen innan jobbet läggs ut till målarna. Så fort vi misstänker att något inte är självklart i kundens hem kommer vi säkra upp priset genom att göra en förbesiktning av en av våra målar Fixare.

Hemfixarna fortsätter sin expansiva resa med allt fler tjänster, kunder och partners. Måleri lär inte bli den sista tjänsten😊