/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Fixarträffar i GBG och Malmö höst 2023

Fixarträffar i GBG och Malmö höst 2023

Nu är höstens fixarträffar genomförda i Malmö och Göteborg. Lika roligt som alltid att få träffas och utbyta historier, skratt och få ett ansikte på varandra på riktigt.

Första stoppet blev Göteborg med en trevlig uppslutning av goa Fixare träffades på John Scott’s Palace för lite burgare i skön legendarisk miljö. Dagen därpå tog vi, Emil, Olof och Adam tåget ner till Malmö där vi träffade Malmö-Fixarna på O´learys. Även där utbyttes roliga historier och skratt tills det var dags att runda av för kvällen. Som alltid är det fantastiskt trevligt att få träffa alla våra entusiastiska och lojala Fixare på plats för skön gemenskap och för att tillsammans kunna njuta av våra gemensamma framgångar med vårt fina Hemfixarna!