/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Fixarträff Stockholm november 2023

Fixarträff Stockholm november 2023

Höstens fixarträff i Stockholm är nu avklarad som sist på tur. Kontoret pyntades med ballonger, vimplar och snacks i olika former dukades upp. När klockan slagit 17:00 öppnade vi upp dörrarna till Hemfixarnas kontor i Stockholm där det bjöds på skratt och roliga historier. Trots snökaos dök det upp fixare från både Gävle, Uppsala och Avesta som hade åkt en lång sträcka för att delta. Ett glatt gäng på ca 40 personer samlades och minglade innan det var dags för pizzaleverans på 40 smarriga pizzor. Planen var att dörrarna skulle stängas vid 20- tiden, men i trevligt sällskap går tiden fort och fixarträffen avrundades istället vid 21 tiden, superkul! Som tidigare nämnt är det alltid roligt att få ett ansikte på sina kollegor, dela upplevelser och bara prata om allt mellan himmel och jord. Med det sagt har vi haft tre riktigt trevliga fixarträffar nu under hösten och vi laddar redan upp för fixarträffarna som anordnas 2024!