/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Vår kompletta monteringsservice

Vår kompletta monteringsservice

Det kan vara ett tidskrävande irritationsmoment att montera ihop sina nya möbler – men inte för oss! Låt vår monteringsservice förhöja nöjet med era nya möbler. I den här artikeln kan du läsa mer om fördelarna med att låta oss montera dina möbler.

Innehåll

  • 7 fördelar med vår monteringsservice
  • Vi fixar all möbelmontering
  • Ta hjälp av Hemfixarna

7 fördelar med vår monteringsservice

Allt fler efterfrågar tjänster som hjälper till i hemmet, däribland möbelmontering. Något som vi verkligen förstår! Många vill nämligen lägga sin tid på familjen, intressen eller andra viktiga saker, och inte så mycket på vardagliga måsten.

Vår monteringsservice ser till att du får mer tid över till annat, samtidigt som du sparar på både ryggen och humöret. För att arbeta med pilliga skruvar och flersidiga monteringsanvisningar kan vara både fysiskt och psykiskt påfrestande – om man inte är ett proffs. Nedan beskriver vi 7 fördelar som du kan förvänta dig av våra professionella fixare!

  1. Fast pris på möbelmontage – Vill du veta vad vår montagetjänst kostar? Vi har fasta priser knutet till specifika möbler. Hör av dig till oss så får du ett fast pris för vad det kostar att montera just din möbel!
  1. Direkt och korrekt möbelmontering – Våra erfarna fixare vet hur möblerna ska skruvas ihop för att det ska bli rätt på en gång, utan att några skruvar blir över.
  1. Hemfixarna lämnar inga repor – Oavsett vad du behöver hjälp med arbetar vi alltid med största noggrannhet och försiktighet. Vid möbelmontering använder vi därför skyddsmaterial så att ditt golv, dina väggar och dina nya möbler lämnas i samma perfekta skick som innan vi började.
  1. Din säkerhet är en självklarhet – Vi monterar alltid möblernas medföljande tippskydd. Den väggfasta förankringen säkerställer att dina nya möbler inte kommer orsaka några olyckor.
  1. Heltäckande ansvarsförsäkring – Som en del av vår 100% nöjd kund-garanti arbetar vi med en av marknadens mest kompletta ansvarsförsäkring. Om något mot förmodan skulle ställa till dig ser vi till att täcka alla eventuella skador på både bostad och nyköpta möbler.
  1. Anpassade lösningar – Behöver din möbel specialanpassas med håltagningar eller utsågningar? Inga problem – det löser vi på plats. 
  1. Vi tar hand om skräpet! – Vi tar självklart med oss allt överblivet emballage och lämnar det på återvinningen när möblerna är färdigmonterade.

Vi fixar all möbelmontering

Våra proffsiga fixare kan självklart montera de mest komplicerade möblerna. Oavsett om de kommer från etablerade leverantörer, den lokala möbelbutiken eller beställda online. Trots att alla monteringsanvisningar består av unika lösningar ser vi till att snabbt, enkelt och utan besvär ta hand om din nya möbel.

Spana även in vårat samarbete med IKEA där vi vill göra möbelmontering folkligt!

Ta hjälp av Hemfixarna

Önskar du att få hjälp med möbelmontering? Då kan du med fördel ta hjälp av oss på Hemfixarna. Vi har lång erfarenhet av att felsöka, installera och optimera nätverk.

När du väljer att ta hjälp av oss kommer en av våra kunniga fixare hem till dig, undersöker problemet och fixar därefter med de åtgärder som krävs för att lösa uppgiften.

Våra fixare har omfattande kunskaper om allt som rör möbelmontering, tekniksupport och enklare hantverkshjälp. Hos oss är du i trygga händer!

Albin Sandberg

Här kan du få hjälp!Boka en Fixare »