/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Vi hjälper dig fixa julfrid!

Vi hjälper dig fixa julfrid!

Mycket kvar på att-göra-listan inför jul? Vi på Hemfixarna hjälper dig fixa julfriden. Ett rum som ger dig konstant dåligt samvete, en möbel som borde skruvats ihop för länge sedan eller en ny tv som ska upp på väggen – vi fixar det! Nedan listar vi fem tips på hur du förbereder hemmet inför julen.

 

Pigga upp ditt wifi

Att vänta i onödan gör ingen glad. När Kalle Anka ska streamas, mormor ska ringas upp via Zoom och mellandagsshoppingen ska ske digitalt ska det bara funka! Vi på Hemfixarna har fast pris på wifi optimering 699kr. Här kan du läsa mer om hur du piggar upp ditt wifi.

Skapa biokänsla hemma

Utan traditionsenliga biopremiärer i mellandagarna är det ännu större anledning att maxa filmmyset hemma. Vi på Hemfixarna kan både installera din nya TV och intstallera soundbars och hemmabiosystem. Här kan du läsa mer om hur du skapar biokänsla hemma.

Gör hemmet redo för gäster

Även om gästerna blir färre i år kan det vara skönt att få ordning i det där gästrummet. Oavsett vilken sovlösning du väljer eller vilka andra möbler du ska ha i rummet kan vi på Hemfixarna hjälpa dig att montera dina nya möbler. I vår möbeltjänst lägger du snabbt och enkelt de möbler du önskar monterade i varukorgen och får ett fast pris på monteringen. Och du har väl inte missat att det från 1 januari 2021 är 50 % rutavdrag på möbelmontering?

Här kan du läsa mer om hur du gör hemmet redo för gäster.

Borrservice

För 499 kr borrar vi upp till 5 hål oavsett vad som ska fästas. Här har du chansen att få upp lampor, hyllor, krokar, speglar, tavlor, skohyllor, TV-väggfästen, hatthyllor, skåp, möbler etc. För oss finns inga svåra väggar eller tak. Resan ingår i priset och vi har med oss allt som behövs, enklare än så kan det knappast bli! Boka borrservice.

Installation av skrivare

Få saker är så irriterande som en skrivare som inte fungerar. Vi kan både installera din nya skrivare och avhjälpa krångliga felmeddelanden på din gamla.