/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Fixarträffar Vår 2023

Fixarträffar Vår 2023

Nu har vi bockat av 3 fantastiska fixarträffar med mycket mingel, skratt och festlig stämning. Vi började kanan nere i Malmö den 3/5 där vi träffades på Oleary’s där det bjöds på burgare och dryck.

Dagen därpå den 4/5 tog vi runda nummer 2 med våra Göteborgsfixare där vi valde att hålla till på John Scotts Palace som bjöd på god stämning. Sist men inte minst var det dags att hålla Stockholms Fixarträff den 24/5 där vi stationerade oss på vårt kontor. Det bjöds på pizza, dryck och mycket skratt.

Vi är superglada och tacksamma för att vi kan hålla dessa träffar och få träffa alla kollegor som tillsammans bygger Hemfixarna!

 

Bygg går som tåget!

Av allt som hände 2022 var lanseringen av vårt nya affärsområde Bygg det i särklass största. Efter ett år av förberedelser med entreprenadjuridik, nya allmänna villkor, nya funktioner i affärssystemet Felix samt rekrytering av entreprenörer var vi mogna att lansera. Lanseringen skedde lite försiktigt den 7 april lokalt i Stockholm med IKEA och fullt ut […]

Läs inlägget »

130.000 fantastiska hembesök senare…

Den 7:e april levererade vi vårt 100.000:e uppdrag och nu i månadsskiftet november/december 2022 är vi uppe i 130.000. Nästan otroligt att vi alla dagar i veckan, på alla orter i Sverige genomför våra uppskattade hembesök. Just nu ökar vi antalet uppdrag med ungefär 4% per månad och prognosen ger att vi kommer hinna med […]

Läs inlägget »

Äntligen 4,7 i snittbetyg

I veckan hände det så äntligen -vi gick från 4,6 till 4,7 av 5 i snittbetyg på omdömestjänsten TrustPilot. Alla som jobbar backoffice vet att 4,7 är ett av våra många mål och nu äntligen tippa vi över. Nu skall vi se till att hålla kvaliten och fanan uppe. Heja Heja!   Kvalitet är allt […]

Läs inlägget »